Επικοινωνία: 23520 61401

Κουτρουμπά 30, Λιτόχωρο 60 200

Αντιπρόσωπος Cellini Espresso Ν.Πιερίας: Αστέριος Κλιγγόπουλος

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Κλιγγόπουλος Αστέριος ''COFFEE & PLUS'' ,με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας,δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία καφέ - μπαρ και ξενοδοχείων.Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το νομό Πιερίας της εταιρίας που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ιταλική εταιρεία Cellini Caffe,διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Ποιότητα Cellini

Ο εκλεκτός καφές της Cellini Caffe με 3 χαρμάνια,αποτελεί μια μοναδική γευστική εμπειρία για κάθε λάτρη του είδους και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Είμαστε δίπλα σας

Η εταιρεία μας παρέχει αποκλειστική και κατά προτεραιότητα υποστήριξη στο δίκτυο συνεργατών της,προστατεύοντας τόσο τους ίδιους όσο και τα προϊόντα της.Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο και άμεση καθημερινή παράδοση των προϊόντων μας.Εκτός από τα προϊόντα καφέ,διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία άλλων προϊόντων όπως σοκολάτες,τσάι,γρανίτες,σιρόπια κ.ά.

Επαγγελματισμός και ποιότητα

Ο επαγγελματισμός και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε σε κάθε συνεργάτη μας.Σε αυτή την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.
Συγκεκριμένα,συνεργάτες μας είναι οι εξής εταιρείες:
Cellini CAFFE – MARBO – AKTINA – Dilmah – Moretto – Canderel – ADORO – Nescafe – astoria – BELOGIA – JHONY – Eurogat (WEGA) – GAGGIA – ΦΑΙΔΩΝ
Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa